Döntött a jelöltekről a zetelaki RMDSZ

Pénteken tartotta választmányi ülését a zetelaki RMDSZ, ahol az elmúlt négy év beszámolója mellett napirendi pontként szerepelt az önkormányzati tanácsosi lista összeállítása is.

„Négy munkával teli év, négy új tanácsosjelölt, négy előttünk álló, tervekkel teli év!”- így határozta meg Sándor Barna, a zetelaki RMDSZ elnöke a választmányi ülés mérlegét, ahol jelen volt Verestóy Attila szenátor, az Udvarhelyszéki RMDSZ elnöke és Bálint Elemér Oroszhegy község polgármestere, az Udavrhelyszéki RMDSZ elnökségi tagja.

„Olyan önkormányzati tanácsosi lista született, ahol mindenki megtalálja a helyét, aki dolgozni akar, aki segíteni akarja községünk fejlődését. A tapasztalat és a fiatalos lendület, az új szemléletmódok megférnek egymás mellett, és ezt tükrözi a tanácsosi listánk. Munka van és lesz bőven, a lendületre szükség van és bízunk benne, hogy a lakosság, a község érdekeit a következő négy évben is megfelelően tudjuk képviselni, érvényesíteni”- fogalmazta meg Sándor Barna, aki kihangsúlyozta, hogy a helyi RMDSZ folytatja a felkészülést a 2016-2020-as időszakra.

A tanácsosi lista névsora a következő: Sándor Barna, Nagy Attila, Gergely István, Kozma Lajos, Sánduly Sándor, Sebestyén Elemér, Péter Erzsébet, Zsombori Árpád, András Zsolt, Sándor Zoltán, Péter Ede, Babos Zsolt, Pál Barna, Sándor Gergely, Sánduj László, Sánduly András, Lukács Győző, Kovács Zoltán, Sándor Csaba.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?