Kiszivárgott fotókon az iPhone 6s

Kiszivárgott fotókon az iPhone 6s modell, melyek állítólag egy Foxconn-alkalmazottól származnak. Az eredeti dokumentumot azóta eltávolították a netről, ám azóta már számos oldalon megjelent – írja a hvg.hu.

A dokumentum értelmében jelentős változás várható az új iPhone-ok kameráinál. A hátoldalra ugyanis egy 12 MP-es képkészítő kerül, amely képes lesz 4K videót készíteni, sőt 240 fps slow motion képességgel is felruházzák.

A dokumentum belső modellszámokat is említ: N66, illetve N71 (iPhone 6s, iPhone 6s Plus), és még azt is, hogy előre egy 5 MP-es kamera kerülne, ami igazán jelentős ugrás a mostani 1,2 MP-es szelfikészítőhöz képest. A képernyőknél már bevetik a Force Touch technológiát, azaz érzékelni fogják a nyomáserősséget is.

A 9to5Mac egy fotót is közzétett, melyen állításuk szerint az iPhone 6s házának belső része, illetve a készülék hátsó borítása látható. A képekből egyértelműnek tűnik, hogy az iPhone 6-hoz képest nem változik majd jelentős mértékben a kialakítás, ugyanolyan, „szappantartó” formára számíthatunk. A kiszivárogtatás szerint már folyik a telefonok gyártása, a megjelenésüket szeptemberre várhatjuk.

Kimaradt?