EBA és Syda hivatalosan már házasok

 

Szombaton kevéssel 12 óra előtt érkezett meg Bukarest második kerületének házasságkötő irodájába Elena, Traian Băsescu lánya (EBA) és szívének választottja, Bogdan Ionescu (Syda).

A polgári szertartást Neculai Onţanu, a kerület polgármestere vezette le. A mindössze 10 percet tartó eseményen körülbelül 30 ember vett részt.

eba polgari

A menyasszony halvány mályvaszínű ruhácskát és egy pár ehhez passzoló cipőt viselt, melyet egy sötétrózsaszín rózsákból összeállított csokorral dobott fel. A vőlegény sötétszürke zakóban és fehér ingben mondta ki a boldogító igent.

Elena Băsescu és Bogdan Ionescu 12 óra 25 perckor kézenfogva hagyták el a házasságkötő termet.

Elena Băsescu és Bogdan Ionescu egyházi esküvőjét az új Szent Spiridon Katedrálisban tartják, amely köré 16 órakor állították fel a kordonokat, és ahová a pár a násznéppel 18 órakor lépett be.

baselanya katedralis

Ezután a Snagov-tó partján folytatódik a lakodalom. A palota kertjében felállított sátorba körülbelül 600 vendéget várnak, akiket mandzsúriai fekete ikrával, kaviárral, baromfiparféval, füstölt lazaccal, fácánhússal kínálnak majd. De a menü tartalmaz többek közt töltött káposztát, szalonnát, puliszkát, pulykatekercset és borjúcombot is.

A dekoráció egyszerű lesz, kerti virágok, rózsák, bazsarózsák, hortenziák díszítik a dominánsan rózsaszínre tervezett helyszínt.

Aurel Tamaş, Călin Geambaşu, Smiley Band és egy DJ gondoskodnak a násznép szórakoztatásáról.

Elena Băsescu a Twitteren már csütörtökön elárulta hogy menyasszonyi ruhája Anca Maximdizájner alkotása. Sophie Hallette csipkéből, selyemből és taftból készült organzából készül majd. A híresztelésekkel ellentétben nem 10.000, hanem csupán 4.500 euróba került.

A karikagyűrűk extravörös vagy más néven rozé aranyból készültek, és nem díszíti őket gyémánt. Összesen 500 euróba kerültek.

Kimaradt?