Megérkezett Bukarestbe a Red Hot Chili Peppers

Csütörtök délután landolt Bukarestben a Red Hot Chili Peppers magánrepülője, pénteken este koncertezik a rockbanda a fővárosban. Hoztak slágereket, új dalokat és meglepő híreket is.

redhotchilli

A Băneasa repülőtéren várakozó sajtósoknak elsőként az együttes dobosa, Chad Smith nyilatkozott: „Lehet, hogy nem tudják, de Nadia Comăneci és Ilie Năstase törvénytelen fia vagyok, aki hazajöttem” – mondta tréfálva. A teniszbajnok reagált is a kijelentésre: „Valóban az én fiam. De nem kell tartásdíjat fizetnem, inkább neki kellene támogatnia az apját – van miből." – folytatta a mókázást.

A koncertről előrebocsátották, hogy a közönség garantáltan jól fog szórakozni. 20.30 körül kezdenek zenélni, eljátsszák a Californication, By the Way, Under the Bridge, Dani California, Give it Away, Scar Tissue és az Otherside slágereket, de az új albumról is felcsendül majd néhány dal.

red-hot-chili-pepper

A Red Hot Chili Peppersnek ez lesz az első koncertje az országban, az I'm With You című legújabb albumukat népszerűsítő turnéjuk részeként. „Amikor egy nagynevű együttes olyan országban lép fel, ahol még azelőtt nem volt, tudja, hogy a legnagyobb slágereket föltétlenül elő kell adnia” – jelentette ki Laura Coroianu az eseményt szervező CEO Emagic részéről.

Kimaradt?