Ájulása ellenére is jól sikerült Dancs Annamari fellépése

Kipihente a néhány nappal azelőtti ájulását, és szombaton sikeres bemutatón vett részt Baján, a Miss Saigon főszereplőjeként Dancs Annamari énekesnő, aki múlt héten a főpróbán elájult.

dancs foproba

Az egyik jelenet közben vesztette el az eszméletét, és hatalmas puffanással esett a földre. Partnerei, Vágó Bernadett, Dolhai Attila és Feke Pál azonnal odarohantak hozzá. 

- Csak azt láttam, hogy nem mozdul, nagyon megijedtem - árulta el Feke Pál, Dolhai Attila pedig orvost hívott. A legnagyobb lélekjelenléttel Vágó Bernadett bírt, aki vízzel kezdte locsolni, és levette a ruháját.

- Ez egy nagyon intenzív darab, ráadásul Kimnek, akit játszom, 25 dala van az előadás alatt. Nem is beszélve a parókáról, amely alatt szinte megfőtt a fejem. Napközben a Duna mellett próbáltunk hűsölni, amely így utólag szintén nem tűnik olyan jó ötletnek, hiszen egész délután a napon voltunk. Azt éreztem, hogy nem jönnek úgy ki a hangok, ahogyan szeretném, majd elsötétült minden, és összeestem. A következő, amire emlékszem, az Dolhai Attila hangja, amint orvosért kiabál - mesélte még mindig gyenge hangon a Dancs Annamari. 

dancs miss saigon

Az énekesnő akkor kihagyott egy napot, szombati premierjén pedig minden kolléga és stábtag duplán figyelt arra, hogy ne legyen ismét baj.

– A nézők is izgultak miattam, de szerencsére minden rendben volt – árulta el Dancs Annamari, aki a vastag paróka, a kosztüm és a harmincöt fok körüli meleg miatt hőgutát kapott. 

dancs marica

Azóta már jól van, kezdi a Marica grófnő próbáit, amelyet október 19-én mutat be az Operettszínház.

Kimaradt?