Antal Árpád: a politikai válságnak nincs vége

A politikai válságnak nincs vége - mondta el Antal Árpád András sepsiszentgyörgyi polgármester az ATV Egyenes Beszédben, arra reagálva, hogy Victor Ponta miniszterelnök kijelentette, képes úgy is kormányozni az őszi választásokig, hogy Traian Băsescu tölti be az államfői tisztséget, de megpróbál úgy dolgozni, hogy ne kelljen kapcsolatba lépnie az államfővel.242190-antal-arpad

A városvezető szerint nagyon szeretnék, ha a politikusok az emberek gondjaival foglalkoznának, mert abból van bőven. Antal Árpád András szerint a romániai közigazgatás lebénult, mert a minisztériumokat, egyéb közigazgatási szerveket nem lehet elérni, mindenki a belső válsággal foglalkozik.

A lej 6-7 százalékkal romlott a válság alatt – tette hozzá a városvezető. Antal Árpád András szerint a kialakult nyilatkozatháború azt is jelzi, hogy „ezek a politikusok nem elég érettek" az ország vezetésére. Sepsiszentgyörgy polgármestere szerint a magyar politikusok abban érdekeltek, hogy ők legyenek a mérleg nyelve, az a jó, ha a bal- és a jobboldalnak is körülbelül negyven százaléka van.

Kimaradt?