Az X Faktor versenyzője nem bírta a kritikát - letartóztatták

 

pink imitator kiabalSzombat este tartották a brit zenei tehetségkutató új szériájának első szakaszát, amelyet már a tévénézők is követhettek – a kezdeti forduló általában sok nevetéssel kecsegtet, ugyanakkor az sem ritka, hogy a közönség a zsűrivel együtt ledöbben: tényleg nem hallja magát a versenyző? Ezúttal azonban egy tehetségtelenségére itt ráébresztett fiatal nő olyan gátlástalanul agresszívvé vált, hogy az X Faktor történetében hasonlóra még nem volt példa.

A megjelenésében Pinket idéző versenyző abban a meggyőződésben élt, hogy énekhangjával is tökéletesen képes utánozni a neves énekest, ebben viszont óriásit tévedett. Még be sem fejezhette a So What before being told to get her own identity című dalt, a zsűri megköszönte előadását.

pink imitator sirA Dél-Walesből érkező 22 éves Zoe Alexander azonban nem akarta elhagyni a színpadot, miután értetlenül végighallgatta a zsűri kritikáját, újra dalolásba fogott, biztosra vette ugyanis, hogy az ítészek tévednek, semmiképp sem ő.

Látva, hogy a zsűri nem értékeli át a helyzetet, Zoe dühbe gurult, szitkozódni kezdett, ocsmány szavakkal becsmérelte a bírákat, s mielőtt a színpadról levonult volna, feléjük hajította a mikrofont, viharos távozása közben összetörte a díszletet is, sőt egy producert meg is ütött.

Ez utóbbit már nem úszta meg csupán néhány kritikus megjegyzéssel: Zoe Alexandert letartóztatták.

Kimaradt?