Jelszavakkal milliárdost fogott

A világ egyik legsikeresebb milliárdosa felfigyelt a 18 éves Stacey Ferreirára, miután a lány testvérével együtt létrehozott egy biztonságos jelszótároló platformot.

mycloud ketten

A fiatal lány egy napon meglepő üzenetet kapott Facebookon: „Várlak egy koktélra Miamiba 2011. június 15-én. Az étkezés 2000 dollárba kerül, de a pénzt jótékony célokat szolgál majd.” – írta Richard Branson brit milliárdos.

Stacey nem sokat töprengett, szeretett volna találkozni az üzletemberrel, így kölcsön kérte szüleitől a vacsorához szükséges összeget, és testvérével együtt, akivel közösen hozták létre a vállalkozást, Miamiba utaztak.

Richard Bransonnal éppen az üzletemberhez tartozó Virgin Airlin 25. évfordulóján találkoztak, hogy az érdeklődését felkeltő My Social Cloud (Közösségi felhőm) nevű internetes platformról beszéljenek, amely összegyűjti a közösségi oldalak elérhetőségeit, és biztonságosan tárolja az ott használt jelszavakat.

mycloud tesok

A beszélgetés után Stacey még nagyobb lelkesedéssel folytatta a munkát. Minden frissítési ötletet elküldött Bransonnak, hogy ha lennének még módosítási javaslatai, végrehajthassa.

Nem sokkal később ki is fizetődött a fiatalok szorgalmas munkája. A befektető felkereste, és anyagi támogatást ajánlott fel neki az Insight Venture Partners. {loadposition OTP}

Két hónap elteltével a platform már majdnem egy millió dollárt hozott a kasszába, ami azt bizonyította Ferreirának, hogy az alkalmazott frissítések az eredeti koncepció természetes kiterjesztései voltak.

Jelenleg Stacey a honlap fejlesztésén dolgozik, annak is főleg az intuitív részén, vagyis a felhasználókkal való interakció mikéntjén.

Kimaradt?