banner_LYJAJgUi_banner_sMBIsrBw_GOOGLE_970x250_2.gif
banner_Qadt244U_webbanner_728x90.gif
banner_whe5WvtP_banner_5A50eRU8_GOOGLE_300x250.gif

Megszavazta a SZÁT az RMDSZ miniszterjelöltjeit

Hétfő este döntött a Szövetségi Állandó Tanács az RMDSZ miniszterjelöltjeiről.

A SZÁT megszavazta Kelemen Hunort miniszterelnök-helyettes-jelöltnek, Cseke Attilát közigazgatási, fejlesztési és közmunkálatokért felelős miniszterjelöltnek, Tánczos Barnát környezetvédelmi, vízügyi és erdészeti miniszterjelöltnek, Novák Eduárdot pedig ifjúsági és sportminiszterjelöltnek.

Megszavazta hétfőn este a Szövetségi Állandó Tanács Kelemen Hunort miniszterelnök-helyettes-jelöltnek, Cseke...

Posted by RMDSZ on Monday, 21 December 2020

Cseke Attila (rövid életrajz: itt) jogász, közigazgatási szakpolitikus, volt egészségügyi miniszter, az elmúlt parlamenti mandátumban az RMDSZ szenátusi frakcióját vezette. Tánczos Barna (rövid életrajz: itt) közgazdász, mezőgazdasági és erdészeti szakpolitikus, a mezőgazdaság és vidékfejlesztési, a turisztikai, illetve a szállítási minisztérium volt államtitkára, a felsőház mezőgazdasági és vidékfejlesztési bizottságának tagja. 

Novák Eduárd (rövid életrajz: itt) paralimpiai, világ- és Európa-bajnok kerékpározó, Románia első paralimpikona. 2013 óta a Román Kerékpárszövetség elnöke. 2017-ben Novák Cycling Academy névvel kerékpáros-akadémiát alapított, amely Kelet-Európa egyetlen ilyen jellegű akadémiája.

banner_5wMnizP8_webbanner_300x250.gif
banner_2OFm8Z0e_webbanner_3_970x250.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?