Wimbledon: Gálfi kikapott amerikai ellenfelétől, Murray-t elbúcsúztatták

A korábbi kétszeres bajnok testvérével játszotta utolsó férfi páros mérkőzését a tornán, vegyespárosban a tervek szerint még pályára lép Emma Răducanu oldalán.

Az egyéni tornák utolsó versenyben maradt magyarjaként lépett pályára csütörtökön Gálfi Dalma. Bár az első fordulóban simán tudta megverni egyiptomi ellenfelét, a másodikban jóval nehezebb feladatra számíthatott. A korábbi Grand Slam-döntős amerikai Collins jó játékkal meg tudta őt verni, ezzel Gálfi számára is véget ért a torna, a magyarok közül Babos Tímea párosban még versenyben van.Fotók: Ilovetennis Facebook oldalNovak Djokovics megszenvedett a britek fiatal játékosával, Jacob Fearnley-vel, négy játszmában tudta legyőzni őt, de ott van a harmadik fordulóban, ahol az ausztrál Alexei Popyrin vár rá. A Center pálya második mérkőzésén a női világelső Iga Swiatek magabiztosan nyert a horvát Petra Martics ellen.Andy MurrayAz esti fő mérkőzés rendhagyó módon egy férfi párosmeccs volt, ahol a visszavonulni készülő kétszeres bajnok, Andy Murray testvére, Jamie oldalán lépett pályára az ausztrál Peers és Hijikata kettőse ellen.

A találkozót szoros csatában elvesztette a skót páros, utána pedig a szervezők kisebb búcsúünnepséggel készültek a kétszeres olimpiai bajnoknak.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?