Tenisz: Marozsán a legjobb 16 közé jutott Indian Wellsben

Folytatja remek szereplését az év első ATP 1000-es tornáján Marozsán Fábián, sikerült megnyernie harmadik meccsét is, világklasszissal mérkőzhet a következő körben.

A világranglistán jelenleg legjobb helyen álló magyar teniszező alig több mint egy órányi játék után jutott túl vasárnap a brazil Seyboth Wilden . 6–2, 6–2-es győzelmével Marozsán bejutott a nyolcaddöntőbe, ahol a második kiemelt Carlos Alcaraz lesz az ellenfele.

Fotó: A sportoló Facebook-oldala

Mint ismert, a magyar tehetség tavaly az akkori spanyol világelső római legyőzésével vonult be igazán a köztudatba. Alcaraz címvédőként szerepel az amerikai tornán, a legjobb 32 között gond nélkül győzött a kanadai Auger-Alliasime ellen. Marozsánhoz hasonlóan ő is csak egy szettet vesztett eddig három meccs alatt.

A férfiak mezőnyében a legjobbak közül Sinner és Cicipasz is két játszmában tudott nyerni. A nap meglepetése az ötödik helyen kiemelt Rubljov kiesése volt, az orosz játékos 6–4, 6–4-re kapott ki a cseh Lehecskától.

Folytatódott a küzdelem a nők mezőnyében is, ahol a két korábbi világklasszis, Wozniacki és Kerber is túl tudott jutni ellenfelén, ezzel ők is bebiztosították helyüket a következő körben. Komoly meglepetések nem születtek a vasárnapi játéknapon.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?