Spanyol focicsapat főszponzora lett Digi-cégcsoport

A hétvégén játszott először Digi-reklámmal a mezén a LaLiga 2-ben (spanyol másodosztály – szerk. megj.) szereplő Rayo Vallecano. 

A nagyváradi Teszári Zoltán által indított kommunikációs cégóriás a második olyan romániai vállalat a Dacia után, amely külföldi labdarúgóklub főszponzora lett. Ám míg az olasz Udinesénél szerepet vállaló gépkocsigyár a Liga 2-ben játszó Dacia Mioveni-nél is szerepet vállal, addig Digi esetében „súlyosbító körülmény”, hogy Romániában egyetlen fociklub névszponzoraként sem tűnnek fel. Ennek egyik legfontosabb magyarázata lehet, hogy a bajnoki küzdelmek televíziós jogdíjával rendelkező Digi-cégcsoport így akar „egyenlő távolságot” tartani a versengő felekkel szemben.

 Fotó: Rayo Vallecano„A Rayo Vallecano együttműködési szerződést kötött a Digi Communications multinacionális telekommunikációs céggel. A vállalat lesz a főszponzorunk a szezon végéig. Partnerünk logóját már a soron következő első mérkőzésünk alkalmával a mezünkön viseljük” – írta honlapján a spanyol klub, amely a hétvégi, Tenerife ellen 1-0-ra elvesztett találkozón Digi-logóval állt ki a pályára.

A nagyváradi cégnek kiterjedt hálózata van Románián kívül Magyarországon, Olaszországban és Spanyolországban is, ügyfeleinek száma meghaladja a 2 milliót.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?