Sajtóhír: a rájátszás után távozik Bölöni László a Panathinaikosztól

Menesztették a Panathinaikosz vezetőedzőjének 2020 októberében kinevezett Bölöni Lászlót – írta görög és román sajtóhírekre hivatkozva a Nemzeti Sport.Bölöni László | Fotó: sportime.gr

 „A döntés végleges. Visszavonhatatlan” – idézte a lap a sportime.gr cikkét. A görög portál szerint a döntés nem a legutóbbi, AEK Athén elleni 1–1-es mérkőzést követően, hanem már az azt megelőző bajnoki, az Arisz elleni találkozó előtt megszületett.

A 68 éves Bölöni Lászlót 2020 októberében nevezték ki a Panathinaikosz vezetőedzőjének, a jó kezdés után azonban elmaradt az eredményes folytatás. A csapat nemrég kettős vereséggel kiesett el a Görög Kupából, a bajnokságban pedig a legutóbbi kilenc mérkőzéséből csak kettőt nyert meg, így az ötödik helyen áll.

A sport.ro arról ír, hogy a játékosok is a dicsőszentmártoni születésű, 108-szoros román válogatott és BEK-győztes Bölöni menesztését kérték a tulajdonostól. A beszámoló szerint a felsőházi rájátszást még Bölönivel teljesíti a Panathinaikosz, ám május 16-án, az Olympiakosz elleni rangadót követően távozik a tréner.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?