Román tyúktolvajnak nevezték Bölöni Lászlót Görögországban

Fotó: a Panathinaikosz Facebook-oldalaRomán tyúktolvajnak nevezte a 108-szoros román válogatott, de magyarságára nyíltan büszke Bölöni Lászlót az Arisz Szaloniki klubelnöke – írja a görög sajtóra hivatkozva az nb1.hu.

Az incidens a szaloniki csapat és a Bölöni László által irányított Panathinaikosz hétvégi mérkőzésének szünetében történt. A meccs rangadónak számít a görög labdarúgó élvonalban, mert a Szuperliga negyedik helyezettje az őt üldöző ötödiket fogadta.

A sajtóbeszámolók szerint a szünetben Bölöni László hevesen reklamált a játékvezetőknél a játékoskijáróban, a hazaiak elnöke, Teodorosz Karipidisz pedig csendre próbálta inteni őt. „Hallgass!”, jött az erdélyi szakember ingerült válasza,majd Bölöni és Karipidisz heves vitába keveredett. Az Arisz elnöke ennek hevében nevezte „román tyúktolvajnak” a marosvásárhelyi születésű magyar sportembert.

A találkozón amúgy Anarjirosz Kampecisz 9. percben szerzett góljával a Panathinaikosz 1-0-ra győzött, ezzel az athéni zöld-fehérek zsinórban harmadik bajnokijukat nyerték meg, legutóbbi négy meccsükön pedig gólt sem kaptak. Ennek köszönhetően a bajnoki tabellán feljöttek az ötödik helyre, öt pontra megközelítve a 4. Ariszt.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?