Nemi erőszakkal vádolták meg az MMA-sztár Conor McGregort

Nemi erőszakkal vádolja egy nő Conor McGregor, ír harcművészt – értesült a TMZ, a Fox médiacég egyik hírlapja. Az UFC-sztárja tagadja a vádakat.

Fotó: Conor McGregor Facebook-oldala

A csütörtökön megjelent beszámoló alapján a TMZ birtokába jutott az a levél, amelyben Ariel Mitchell ügyvéd követeléseket fogalmazott meg ügyfele nevében McGregor, az NBA és a Miami Heat klubjával szemben. McGregor állítólagos erőszaktevése ugyanis az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság döntőjének negyedik mérkőzésén történt, amikor a Nuggets 109-95-re legyőzte június 9-én a Heats alakulatát a floridai Kaseya Centerben.

A kevert harcművészetek (MMA) sztárja is részt vett a találkozón, a félidőben még fel is lépett. Csakhogy a levél tanúsága alapján valamikor az este folyamán erőszakosan rátámadott egy nőre a férfi mosdóba. Mitchell azt állítja, hogy az áldozatot az NBA és a Heat biztonsági emberei elválasztották barátjától és betuszkolták a mosdóba, ahol McGregor és a testőrei voltak. A TMZ a levél alapján azt írta, hogy a harcos agresszíven megcsókolta, majd orális sexre kényszerítette és végül a falnak szegezve próbálta megerőszakolni. A nő állítólag a hatóságokhoz fordult miután kiszabadult, de a levél alapján pereskedés helyen inkább szeretne megegyezésre jutni az NBA és a Heat képviselőivel, valamint McGregorral.

Az MMA-sztár képviselői csütörtökön hamisnak nevezték a vádakat. „McGregor nem hagyja magát megfélemlíteni” – fogalmaztak. A Miami Heat este Facebook-oldalán rövid nyilatkozatban jelezte: tudomásuk van a vádakról, vizsgálatot rendeltek el. „A nyomozás lezárultáig további nyilatkozatot nem adunk ki” – fogalmaztak.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?