Vizsgálati fogságban maradnak a Tate testvérek

Vizsgálati fogságban marad Andrew és Tristan Tate – döntött szerdán a bukaresti táblabíróság. Az ítélet jogerős.

Andrew Tate bilincsben | Fotó: AgerpresA Tate testvérek 2022. december 30-án kerültek előzetes letartóztatásba bűnszervezet létrehozása, emberkereskedelem és nemi erőszak gyanúja miatt. Az ügyben eljárás folyik Andrew Tate partnere és egy volt rendőrnő ellen is bűnrészesség gyanújával.

Az ügyészek szerint a brit állampolgárságú Andrew Tate és Tristan Tate, valamint a két fiatal nő, Alexandra Luana Radu és Georgiana Manuela Naghel által létrehozott bűnszervezet lányokat kényszerített, hogy szexuális tartalmú videókon szerepeljenek. A „loverboy” módszert alkalmazták, azaz szerelmet színlelve hálózták be a lányokat, akiket aztán egy Ilfov megyei házban tartottak fogva, és különféle módszerekkel pornográf videók készítésére kényszerítették őket, amelyeket feltöltöttek az internetre, és ezáltal jelentős anyagi haszonra tettek szert.

Az áldozatok arról számoltak be a nyomozóknak, hogy az Ilfov megyei házban fegyveres őrök fogadták őket. A házban videocsevegésre kialakított stúdiót rendeztek be. Az áldozatokat arra is kényszerítették, hogy tetoválást viseljenek a testükön „owned by Tate” („Tate tulajdona”) felirattal.

A kivizsgálás során a szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügyészség (DIICOT) a Tate testvérek több romániai ingatlanját és luxusautóját lefoglalta.Tristan Tate az előállításakor | Fotó: Agerpres

Kapcsolódók

Kimaradt?