Nagy mozgáskihívás: 180-an készülnek az egész napos futásra Sepsiszentgyörgyön

Harminc csapat, összesen 180 személy nevezett be a hétvégén sorra kerülő Nagy Mozgáskihívásra. A sepsiszentgyörgyi Fitness Tribe egyesület szervezésében szombaton kezdődik és vasárnapig tart az egész napos futás a Szemerja negyedi stadionban.

Összesen harminc hatfős csapat vállalta, hogy június 1-jén és 2-án váltóban 6, 12 vagy 24 órát folyamatosan szaladnak. Az esemény szombaton este 6 órakor kezdődik azoknak a csapatoknak, akik a 24 órás versenyre jelentkeztek. A 12 órás versenyre jelentkezőknek a rajt vasárnap reggel 6 órakor lesz. A legnépszerűbb, 6 órás versenyre jelentkezők rajtja szintén vasárnap, 12 órakor veszi kezdetét.

Fotók: Fitness Tribe

A nagy mozgáskihívásra való felkészülés részeként nyilvános, motiváló előadás-sorozatot is szervez a Fitness Tribe. Elsőként Daniel Santa, a Brașov Running Festival szervezője tartott előadást arról, hogy milyen fontosak a részletek, amelyek különbséget tehetnek a futásban. Kedden 18.30-kor a Gabonakonyha című előadásra várják az érdeklődőket, amelyet Kovács Gábor Áron séf és Bicsok Éva táplálkozási szakértő tart a Kastély étteremben.

Csütörtökön 18 órakor Miklós Csongor pszichológus tart előadást a Bertis Pub-ban a sportversenyek mentális és érzelmi hatásairól. A találkozósorozat jövő pénteken 18 órakor zárul a sepsiszentgyörgyi Babeș–Bolyai Egyetem amfiteátrumában, ahol Egy hegyikerékpáros története címmel tart előadást Molnár Ede többszörös bajnok hegyikerékpáros.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?