Mike Tyson felkészült a youtuber elleni bunyóra

Mike Tyson, az ökölvívás legendája visszatér a kötelek közé: a nehézsúlyú bunyós 58 évesen egy 27 éves youtuberként ismert bokszolóval küzd meg november 15-én. A Jake Paul elleni mérkőzést felvezető vasárnapi, New Yorkban tartott sajtótájékoztatóján „Iron Mike” azt mondta, hogy felkészült a meccsre.

Az összecsapást eredetileg júliusban rendezték volna, de Tysonnak egészségügyi problémái voltak ezért halasztani kellett. Ötven győztes meccs után 2005-ben vívta az utolsó profi csatáját, de azt mondta, novemberben nem marad el a bunyó. Hogy miért tér vissza a kötelek közé? Megfogalmazása szerint azért, mert megteheti. „Ki más, ha nem én? Van egy youtuberünk, aki a valaha élt legnagyobb harcossal csap össze. (…) Lehet, hogy bunyózott már hozzá hasonlókkal, de még nem ismeri a valóságot. Ahogy elkapom ezt a fickót, mindennek vége lesz. Úgy fog szaladni, mint egy tolvaj” – fogalmazott Tyson a Reuters beszámolója szerint.

Fotó: Mike Tyson X-oldala

Az élőben közvetített sajtótájékoztatón amúgy a bokszolók tipikus csipkelődő üzenetek fogalmaztak meg egymás felé. Jake Paul azt mondta, hogy azért vállalta el, hogy a sportág „fenegyereke” ellen kiálljon, hogy történelmet írjon. Meg persze a 40 millió dollárért, amit ezért kap. „Szeretem és tisztelem Mikeot, de november 15-ig már nem vagyunk barátok” – mondta a 27 éves bokszoló, aki bevallása szerint eddig nem kapta meg a kellő elismerést sportolói pályafutásáért. „Ha a vízen járnék, akkor is azt mondanák, hogy azért, mert nem tudok úszni” – mondta. Hozzátette: Tyson azt mondta, a november 15-ei meccs lesz a temetése, de ő ki fogja ütni a legendát.

Tyson csak annyit mondott: „valóban egy fiatal gyilkos?”, és szarkasztikusan megjegyezte, hogy „retteg” az összecsapástól.

A meccset – amelyet a Netflix sugároz majd élőben – Texas államban rendeznek, az arlingtoni 80 ezer férőhelyes AT&T stadionban.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?