banner_qpmMZsMg_970x250 eurotrans.webp
banner_PT5K3wNG_728x90 eurotrans.webp
banner_kNLLfvE0_300x250 eurotrans.webp

Kosárlabda: Hazai pályán győzte le a nagyszebenieket a Marosvásárhelyi VSK

Múlt heti, Bukarestben elszenvedett veresége után javítani tudott a marosvásárhelyi csapat, tizennégy pontos különbséggel nyerték meg a pénteki mérkőzést.

Kezdetét vette a romániai kosárlabda-bajnokság új kiírásának második fordulója. Múlt héten kevés hiányzott ahhoz, hogy a Marosvásárhelyi VSK győzelemmel tudjon kezdeni, viszont 87–84-re végül kikapott a Dinamo vendégeként. Pénteken a Nagyszebeni CSU ellen volt lehetősége Sántáéknak javítani.

Fotók forrása: a Marosvásárhelyi VSK Facebook-oldala

Szorosan alakult a meccs első fele, egyenlő állásnál vonultak szünetre a csapatok. A későbbiekben a VSK magához ragadta a kezdeményezést. Annak ellenére, hogy a szebenieknek az utolsó percekben még volt némi esélyük felzárkózni, végül magabiztosan fejezték be a meccset a hazaiak, tizennégy pontos győzelmet aratva.

A vásárhelyiek fiatal játékosa, Kiss Roland korábban a Maszolnak adott interjújában elmondta a csapat idei célkitűzésével kapcsolatban, hogy elsősorban a top10-be szeretnének bejutni szezonban, majd a rájátszásban törekednének minél jobb helyezésre.

A másik pénteki mérkőzés a végsőkig kiélezett csatát hozott, a SCM Craiova mindössze egyetlen ponttal múlta felül a Dinamot, a vásárhelyiekhez hasonlóan első győzelmét szerezve a bajnokságban.

Férfi kosárlabda, élvonalbeli bajnokság, pénteki játéknap

Marosvásárhelyi VSK – Nagyszebeni CSU 89–75

SCM Craiova – Dinamo Bukarest 71–70

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?