Konferencia Liga: szépségtapasz-győzelemmel búcsúzott a Kolozsvári CFR

Megszerezte első győzelmét a Kolozsvári CFR csütörtök este a labdarúgó Konferencia Liga D-csoportjában, a vasutasok a cseh Jablonec  FK-t győzték le 2-0-ra a 6. fordulóban.

Szépségtapasz-győzelmet aratott a Kolozsvári CFR a labdarúgó Konferencia Liga D-csoportjának 6. fordulójában a cseh Jablonec FK ellen. Dan Petrescu tanítványai már eljátszották továbbjutási esélyeiket azzal, hogy az előző öt etapban csak egy pontot voltak képesek szerezni.

Az viszont becsületére válik a CFR-nek, hogy nem vette félvállról az idei szezon utolsó európai kupamecsét, Petrescu a legjobb felállításban küldte pályára csapatát. Egy kemény, adok-kapok első félidő végére hagyta a CFR a csattanót, amikor a 45. percben Cristian Manea beadásából Gabriel Debeljuh megszerezte a vezetést.

A második félidőben sem változott a játék képe, a CFR hagyta többet játszani a Jablonecet, majd egy mesteri ellentámadás végén Costache önzetlen gólpasszát ugyanaz a Debeljuh váltotta gólra.

A másik mérkőzésen az AZ Alkmaar 1-0-ra legyőzte a Randers FC-t, de a dánok – a Kolozsvári CFR-nek is köszönhetően – csoportmásodikként folytathatják. 

Konferencia Liga, D-csoport, 6.forduló

  • Kolozsvári CFR-Jablonec FK 2-0
  • AZ Alkmaar-Randers FC 1-0

1 .AZ Alkmaar        6       4              2              –       8–3         14
2. Randers              6       1              4              1        9–9          7
3. Jablonec              6       1              3              2        6–8          6
4. Kolozsvári CFR  6       1              1              4         4–7          4

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?