Konferencia Liga: a csoportelső AZ Alkmaar látogat a Fellegvárra

Papírforma szerint legerősebb ellenfelét látja vendégül a Kolozsvári CFR a labdarúgó Konferencia Ligában, csütörtök este a D-csoport listavezetője, az AZ Alkmaar látogat a fellegvári Constantin Rădulescu stadionba.

Kulcsfontosságú mérkőzést játszik a Kolozsvári CFR csütörtök este a labdarúgó Konferencia Ligába, a fellegvári Constantin Rădulescu stadionban 22 órakor kezdődően a D-csoport listavezetőjét, a holland AZ Alkmaar csapatát látják vendégül a vasutasok.

Dan Petrescu tanítványainak már alig van hibázási lehetőségük, amennyiben céljuk a csoportkörből való kijutás a harmadik számú európai kupasorozatban, ugyanis a CFR két forduló után 1 ponttal a kvartett utolsó helyét foglalja el. Mint írtuk, a kolozsváriak az első fordulóban 0-1-es vereséget szenvedtek a cseh FK Jablonec vendégeként, majd hazai pályán ikszeltek a dán Randers FC-vel.

A CFR annak ellenére vezeti továbbra is toronymagasan a Liga 1 tabelláját, hogy a hétvégén a 13. fordulóban 0-2-re kikapott a Bukaresti Rapidtól. Ezzel szemben az AZ vasárnap 5-1-re legyőzte a holland Eredivisie 3. helyén álló Utrecht csapatát, amivel feljött a tabella 9. helyére.

A csütörtök este 22 órakor kezdődő CFR-AZ összecsapást a Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus és Kolozsvári Rádió közvetíti élőben.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?