Konferencia Liga: székelyföldi támogatást is kap a DAC Bukarestben

Székely szurkolók is részt vesznek Bukarestben csütörtökön, az FCSB és a DAC labdarúgó Konferencia Liga mérkőzésén, a felvidéki drukkerekhez a Sepsi OSK hívei csatlakoznak.

Nem marad szurkolói támogatás nélkül a Dunaszerdahelyi DAC csapata, amely a labdarúgó Konferencia Liga 3. selejtezőkörének csütörtöki visszavágóján a FCSB otthonában lép pályára. Az első mérkőzésen hazai pályán került egygólos hátrányba Csallóköz büszkesége, a sárga-kékek a visszavágás és a továbbjutás reményében lépnek pályára csütörtökön Bukarestben.

Kalmár Zsolték nem fogják magukat egyedül érezni a fővárosban, hiszen a Yellow Blue Supporter Fanklub autós, ill. autóbuszos szurkolói túrát szervez Bukarestbe. A dunaszerdahelyi hívek minden bizonnyal eléggé el fognak veszni a találkozónak helyet adó 55 600 férőhelyes Nemzeti Stadionban, ám nem lesznek egyedül, Sepsiszentgyörgyről is érkezik majd támogatás a felvidékieknek. Az előzetes tervekkel ellentétben ugyan nem indul szurkolói busz a háromszéki városból, ám autókkal többen vállalják az utazást. Az odavágón megdöbbentette a román szurkolókat a magyar zászlóerdő | Fotó: DAC

A tervek szerint összesen mintegy 150 szurkoló utazik Bukarestbe, minden bizonnyal a fővárosban élő magyarok közül is többen mennek majd ki a Nemzeti Stadionba, hogy kiszurkolják a DAC továbbjutását. A visszavágón csütörtökön 20:30-kor indul útjára a labda Bukarestben.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?