KL: Emberhátrányban nyert a Kolozsvári CFR

Egygólos előnyből várathatja a Konferencia Liga playoff-körének visszavágóját a Kolozsvári CFR labdarúgócsapata, miután a csütörtök esti hazai mérkőzésén 1-0-ra legyőzte a ciprusi Páfosz alakulatát.

Dan Petrescu legénysége a koszovói Meriton Korenica 17. percben lőtt góljával szerezte meg a vezetést. Az első félidő hajrájában aztán nehéz helyzetbe kerültek, mert Deac szabálytalanságát a VAR-döntés nyomán piros lappal büntette a játékvezető. Az 56. percben aztán a fellegváriak követelték Goldar kiállítását, de helyette reklamálásáért Tahcídisz és Bîrligea kaptak sárga lapot.

Fotó: CFR/Facebook

A fellegváriak végül emberhátrányban is kibekkelték a győzelmet, de a továbbjutás még nem dőlt el. A visszavágó augusztus 29-én lesz Limassolban.

Más romániai együttes már nincs versenyben a Konferencia Ligába, a magyarországi együttesek közül a Paks ugyancsak emberhátrányban 2-2-es döntetlennel távozott a cseh Mlada Boleslav otthonából, a Puskás Akadémia pedig borítva a papírformát 3-3-as döntetlent ért el a Fiorentina vendégeként.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?