Hetedszer, ráadásul veretlenül lett bajnok a Sepsi SIC!

A döntő harmadik mérkőzését is megnyerte a Sepsi SIC női kosárlabdacsapata a Konstancai CSM ellen, így hetedik alkalommal nyerte meg a bajnoki címet. A székelyföldi csapat 74–66-os eredményével ismét elérte, hogy a serleg Sepsiszentgyörgyre kerüljön!

„Győzelem és újabb bajnoki cím! Hetedik alkalommal nyerte meg a román női kosárlabda-bajnokságot a Sepsi-SIC! Gratulálok a játékosoknak, az edzőknek, a stábnak és a teljes klubvezetésnek a csapat történetének első tökéletes győzelemsorozatához: a Sepsi-SIC az összes hazai mérkőzést megnyerte a 2022-2023-as idényben!” – írta Facebook-oldalán Antal Árpád, Sepsiszentgyörgy polgármestere.

Hozzátette: „Gratulálok továbbá csodálatos szurkolóinknak is, akik itthon és idegenben is támogatták a zöld-fehéreket! Mindannyian nagyon büszkék vagyunk rátok!”

A Sepsi SIC Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben megjegyezték, a csapat ebben az idényben veretlenül lett bajnok.

„A döntő harmadik mérkőzésén is győztünk, így csapatunk nyerte a 2022–2023. évi bajnokságot! Együttesünk remek teljesítményt nyújtott ebben az idényben, ennek köszönhetően veretlenül lettünk bajnokok. Bravó, lányok! Büszkék vagyunk rátok! Köszönjük szurkolóinknak, hogy elkísértek Constanțára!” - fogalmaztak a klub közösségimédia-oldalán.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?