Eb-pótselejtezőn fújja a sípot Kovács István

Kovács István lesz a csütörtöki Wales–Finnország Európa-bajnoki pótselejtező játékvezetője –jelentette be kedden a Román Labdarúgó-szövetség. A nagykárolyi sípmestert Vasile Marinescu és Ovidiu Artene segítik partjelzőként, míg a negyedik bíró a német Tobias Stieler lesz.

A Wales–Finnország labdarúgómérkőzést a playoff A ágán rendezik. A győztes a Lengyelország–Észtország csata nyertesével mérkőzik meg március 26-án az Eb-szereplésért. A továbbjutó az idei németországi kontinensviadal D csoportjában, Ausztria, Hollandia és Franciaország társaságában lép majd pályára.

Fotó: a Román Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja

A Romániát soraiban tudó E csoport is most válik majd teljessé, hiszen Belgium és Szlovákia mellé a playoff B ágának győztese csatlakozik majd. Ezen az ágon csütörtökön Izrael–Izland és Bosznia-Hercegovina–Ukrajna párosítás szerint játszanak az elődöntőben.

A C ágon, mint ismeretes, Grúzia–Luxemburg és Görögország–Kazahsztán pótselejtezők lesznek. A továbbjutók március 26. döntőjének nyerte a F csoportban szerepelhet a nyári Európa-bajnokságon, Törökország, Portugália és Csehország társaságában.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?