Bajnokok Ligája: zárul a csoportkör, Kovács István fújja a sípot a Porto meccsén

Újabb Bajnokok Ligája-mérkőzésen fújja majd a sípot Kovács István, a nagykárolyi bírót a csoportkör utolsó fordulójában a Porto–Sahtar Donyeck mérkőzésnek lesz a játékvezetője. Az idei szezonban ez lesz a negyedik BL-meccse.

Fotó: frf.ro

A H kvartettben, 22 órakor kezdődő összecsapáson Vasile Florin Marinescut és Ovidiu Artenét jelölték ki partjelzőknek, a negyedik játékvezető Marcel Bîrsan lesz. Videóbírónak az olasz Massimiliano Irratit delegálták, akinek a munkáját a román Cătălin Popa fogja segíteni – számolt be az Agerpres a Román Labdarúgó-szövetség közleménye alapján.

A csoportban a Barcelona áll az élen 12 ponttal, a katalánok ezzel már bebiztosították a helyüket a nyolcaddöntőben. A Portónak és a Sahtarnak egyaránt 9 pontja van, és a szerdai összecsapásuk tétje, hogy melyikük jut be a BL egyenes kieséses szakaszába és melyikük folytatja az Európa Ligában.

A BL-csoportkör keddi játéknapján az A, B, C és D csoportok utolsó fordulóját rendezik.

Az A négyesből az Bayern München, a B-ből az Arsenal és a PSV, a C-ből a Real Madrid, a D-ből pedig a Real Sociedad és az Internazionale biztosították be helyüket az egyenes kieséses szakaszra. Szerdán a H kvartett mellett az E, az F és a G négyesben is lezárul a küzdelem. A Barcelona mellett az Atlético Madrid és a Lazio (E csoport), a Borussia Dortmund (F), továbbá a Manchester City és a Leipzig (G) biztosították be helyüket a nyolcaddöntőben.

Kedden 22 órakor lesz többek között a Manchester United–Bayern München rangadó, míg szerdán 22 órától többek között a Newcastle–AC Milan és Dortmund–PSG összecsapások lesznek a slágermeccsek.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?