Dokumentumfilm készült Szoboszlai Dominikról, szerdától elérhető

A Premier League saját gyártású magazinjában, a Premier League Storiesban Szoboszlai Dominik lesz a főszereplő szerdán. A magyar válogatott és a Liverpool középpályásának eddigi útját feldolgozó epizódot szerdán a Spíler TV-n, pénteken az Arena 4-en láthatják a nézők – írja a Blikk Sportál.

Az időzítés aligha lehetne tökéletesebb. A magyar válogatott csütörtökön, a Bulgária elleni idegenbeli 2–2-es döntetlennek köszönhetően kiharcolta az Európa-bajnoki részvételt, a csapatkapitányi karszalagot pedig az a Szoboszlai Dominik viselte a selejtezősorozatban, aki 2020 őszén az Izland elleni Eb-pótselejtezőn kilőtte a nemzeti csapatot az Európa-bajnokságra – és aki aztán sérülés miatt nem léphetett pályára a kontinenstornán.

Fotó: Premier League Stories

A nyári Európa-bajnokság viszont már elképzelhetetlen nélküle, szavakkal nehezen leírható az a szárnyalás, amelyet az elmúlt két évben bemutatott. Huszonhét percben viszont már jobban összefoglalható – a Premier League saját gyártású magazinja erre tesz kísérletet.

Az angol stáb októberben látogatott Magyarországra, ahol többek között Telkiben, Budapesten és Székesfehérváron is forgatott, a saját gyártású dokumentumfilm-sorozatában, az angol élvonal főszereplőit bemutató Premier League Stories következő epizódjában ugyanis a magyar középpályás kerül reflektorfénybe.

A közel fél órás epizódban a magyar középpályás mellet többek között az édesapja, Szoboszlai Zsolt, a menedzsere, Esterházy Mátyás, valamint Gulácsi Péter, Marco Rossi, Jürgen Klopp, Marco Rose és Jesse Marsch gondolatait hallhatják a nézők. A közelmúltat tekintve többek között olyan klasszisok tűntek fel a produkcióban, mint Erling Haaland, Harry Kane, vagy éppen Vincent Kompany, míg a menedzserek közül Erik ten Hag, Sir Alex Ferguson és Mikel Arteta is kapott már saját epizódot.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?