Csíkszeredai győzelem az 5. Székely-Magyar Utánpótlás Labdarúgótornán

A résztvevő csapatok | A szerző felvételeiA házigazda FK Csíkszereda végső sikerét hozta az ötödik alkalommal megszervezett Székely-Magyar Utánpótlás Labdarúgótorna. A székely fiatalok a szintén a piros-fekete klub kötelékébe tartozó Székelyföldi Labdarúgó Akadémia csapatával csaptak össze a keddi döntőben.

Míg 2020-ben nem tudták megszervezni a székelyföldi és magyarországi utánpótláscsapatok csíkszeredai vetélkedését, az idén csökkentett létszámmal és egyetlen korosztállyal, de sikerült tető alá hozni a tornát. A két nap alatt lejátszott 16 mérkőzés színvonalas, izgalmas küzdelmet hozott – összegeztek a díjátadó alkalmával a főszervezők.Az öröm pillanatai

Borbély Lénárd, Budapest XXI. Kerülete, Csepel polgármestere köszönetet mondott a magyarországi csapatoknak, hogy vállalták az utazást. A városvezető ugyanakkor reményét fejezte ki aziránt, hogy jövőre újra megrendezhetik a tornát.

Szondy Zoltán, az FK Csíkszereda elnöke a székely csapatok teljesítményéről szólva kiemelte, hogy a résztvevő öt csapatból állhat össze az FK következő ifjúsági csapata, amely a román csapatok ellen sikerrel szállhat harcba.A dobogós helyezett csapatok kapitányai

A  keddi helyosztók eredményei:
A 7. helyért: FC Nagykanizsa - Csepel Utánpótlás Sportegyesület 4-5
Az 5. helyért: Marosvásárhelyi SE - Videoton FCF Baráti Kör Egyesület 7-0
A 3. helyért: Sepsi OSK - Székelyudvarhely FC 3-5
Döntő: Székelyföld Labdarúgó Akadémia – FK Csíkszereda 3-5

A legsportszerűbb csapat különdíját az FC Nagykanizsa kapta. A torna legjobb játékosa az FK Csíkszereda labdarúgója Brügger Dániel lett, míg a legjobb kapusnak Latin Maximiliánt választották. A gólkirályi címet a sepsiszentgyörgyi Batzula Hunor nyerte el 11 találattal.

A torna végeredménye:
1. FK Csíkszereda
2. Székelyföldi Labdarúgó Akadémia
3. Székelyudvarhelyi FC       
4. Sepsi OSK
5. Marosvásárhelyi SE
6. Videoton FCF Baráti Kör Egyesület
7. Csepel Utánpótlás SE
8. FC Nagykanizsa

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?