Csíki tájfutó sikerek Borszéken

Remekeltek a Csíkszeredai VSK versenyzői a hétvégén megrendezett versenyen.

Tömegrajtos tájfutó versenyt szerveztek a Borszéki Bográcsfesztivál keretében, a helyi üdülőtelepen és közvetlen szomszédságában.

A résztevevők négy különböző hosszúságú pályán – elit, veterán, ifjúsági és gyerek – mérték össze tudásukat a Borszéki Bográcsfesztivál keretében megrendezett tájfutó versenyen. A térképkészítő és egyben pályakitűző a románvásári (Roman) Pătraș Florin volt. Fotó: VSK Csíkszereda

A többségében Brassó, Hargita és Maros megyei versenyzőkből álló népes mezőnyben, a Csíkszeredai VSK tájfutó szakosztályának sportolói kitűnő eredményeket értek el. Az elit kategóriában a nőknél Ráduly Annamária, a férfiaknál Ráduly Róbert Kálmán futott be elsőnek, a veterán férfi korosztályt Szalay Zoltán, az ifjúsági lányok küzdelmét pedig Ráduly Réka nyerte.

A veteránoknál Csúcs András, a gyerekeknél Ráduly Zsuzsanna állhatott a dobogó harmadik fokára. Érdekesség, hogy a veterán nők versenyében a besztercei származású, Szlobozián élő és a Négyfalusi Babarunca színeiben versenyző Ștefan Cristina lett a győztes.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?