Berlusconi egy busznyi prostit ígért játékosainak, ha megvernek egy nagycsapatot

Silvio Berlusconi, az AC Monza tulajdonosa, Silvio Berlusconi furcsa ígéretet tett játékosainak a csapat karácsonyi vacsoráján.

A szezon elején az újonc Monza még a kiesés ellen küzdött, ám miután az addigi U19-es edző, Raffaele Palladino átvette az irányítást, megerősödtek és már a tabella közepén helyezkednek el. A fejlődést a csapat tulajdonosa, Silvio Berlusconi is észrevette és úgy döntött megpróbálja még tovább motiválni a játékosokat. Ehhez azonban meglehetősen furcsa módot választott, és obszcén ígéretet tett nekik.

Berlusconi a karácsonyi vacsorán ragadott mikrofont, majd a következőket mondta: „Találtunk egy jó edzőt, aki kedves és képes ösztönözni a fiainkat. Most én is plusz motivációt adok a játékosoknak, és elárulom nekik, hogy ha legyőzzük a Milan vagy a Juve egyikét, akkor küldök nekik az öltözőbe egy busznyi prostituáltat.”

A meghökkentő ígéret hallatán a játékosok nevetésben törtek ki, míg az elnök barátnője inkább úgy döntött lehajtja a fejét.

A volt miniszterelnök „ajánlata” heves reakciókat váltott ki az olasz közéletben, politikusok tucatjai ítélték el Berlusconit. A 82 éves milliárdos utóbb egy Twitter-bejegyzésben „háborodott fel”, hogy senki sem értette a viccet.

„Őszintén szólva, nem gondoltam, és senki sem tudta elképzelni, hogy egy ilyen őrült és egyértelműen paradox „öltözős” vicc, amelyet monzai játékosaimnak címeztem, ennyi rosszindulatú megjegyzést válthat ki” – írta Silvio Berlusconi.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?