Becze Tihamér újabb három évig a Csíkszeredai Sportklubnál folytatja

Meghosszabbította szerződését és a Csíkszeredai Sportklub kötelékében marad a csapat egyik alapembere, az Erste Liga 2020/2021-es szezonjának pont- és gólkirálya, Becze Tihamér. A kék-fehér szurkolók egyik kedvence újabb három évre kötelezte el magát.

Közösségi oldalán jelentette be a Csíkszeredai Sportklub Erste Liga győztes csapata, hogy Becze Tihamér továbbra is a csapat tagja marad. A csíki szurkolók népszerű Titije hároméves szerződéshosszabbítást írt alá a klub vezetőségével – közölték. Mint fogalmaztak: a 20-as számot viselő csatár „játéka, hozzáállása, szűnni nem akaró győzniakarása hatalmas érték, hatalmas értékünk”.

„Hosszú és izgalmas várakozás után sikerült elköteleznem magam a következő három évre. Több lehetőségem is volt külföldre igazolni, de mindent egybe vetve nem érte volna meg. Családommal úgy döntöttünk, hogy a következő három évben újra és újra döntőt szeretnénk játszani és ennek a legnagyobb esélye itt, a kedvenc csapatunknál van” – nyilatkozta a szerződés aláírása után Becze. Hozzátette: az egyezség megszületésében nagy szerepe volt a Sportklub támogatóinak, Csató Kovács Imrének és Becze Tibornak.

„Nagyon várjuk az új szezont és azt, hogy a nézők visszatérhessenek és újra tőlük legyen hangos a Vákár Lajos Műjégpálya! Mindent meg akarunk nyerni!” – zárta közleményét a Csíkszeredai Sportklub.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
(Borítókép: Gábos Albin)

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?