BL: nyolc között a címvédő Chelsea, otthon „égett” a Juventus

A címvédő Chelsea kettős győzelemmel jutott tovább a Lille ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjéből, míg a Juventus meglepetésre hazai pályán kikapott az Európa Liga-címvédő Villarealtól.

Hármat lőtt a Villareal, padlón a Juve | Fotó: Agerpres/EPAA londoni csapat, amelynek Lőw Zsolt személyében magyar másodedzője van, a párharc szerdai visszavágóján 2–1-re diadalmaskodott Franciaországban. A legutóbbi francia bajnok Lille csak ráijeszteni tudott a címvédőre.

A másik szerdai mérkőzésen nagy meglepetésre a Juventus az idegenbeli döntetlent követően 3–0-s vereséget szenvedett otthon a Villarrealtól, így sorozatban a harmadik idényében búcsúzott már a 16 között. A Juventus január 12. óta először kapott ki tétmérkőzésen.

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágók:
Juventus (olasz) –Villarreal (spanyol) 0–3 (0–0), gólszerzők: Moreno (78., tizenegyesből), Torres (85.), Danjuma (91., tizenegyesből); továbbjutott a Villarreal 4–1-es összesítéssel.
Lille OSC (francia)–Chelsea (angol) 1–2 (1–1), gólszerzők: Yilmaz (38., tizenegyesből), illetve Pulisic (45+3.), Azpilicueta (71.), továbbjutott a Chelsea 4–1-es összesítéssel.

A legjobb nyolc mezőnyét három-három angol és spanyol, valamint egy-egy német és portugál csapat alkotja: Chelsea FC (angol, címvédő), Manchester City (angol), Liverpool FC (angol), Real Madrid (spanyol), Atlético Madrid (spanyol), Villarreal (spanyol), Bayern München (német), Benfica (portugál).

A negyed- és az elődöntő sorsolását pénteken rendezik.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?