banner_ImRoxvBN_webbanner_970x250.gif
banner_Qadt244U_webbanner_728x90.gif
banner_3UKEdCdT_webbanner_300x250.gif

Az Ajax–Róma párosítás a sláger a negyeddöntőben

Forrás: uefa.comAz Ajax Amszterdam az AS Romával csap össze a labdarúgó Európa Liga negyeddöntőjében – derült ki az európai szövetség (UEFA) nyoni székhelyén tartott pénteki sorsolásán.

A Manchester United a spanyol Granadával, míg az Arsenal a cseh Slavia Prágával találkozik az elődöntőbe kerülésért. A Villarreal a Tottenham Hotspurt meglepetésre kiejtő Dinamo Zágrábbal játszik a legjobb nyolc között.

A sorsoláson eldőlt, hogy a Granada, az Arsenal, az Ajax, valamint a Dinamo Zagreb játssza hazai pályán az első mérkőzést a negyeddöntőben.

Az elődöntő programja szintén kialakult a pénteki sorsoláson, ennek megfelelően a Granada és a Manchester United párharcának továbbjutója az Ajax és az AS Roma küzdelmének győztesével találkozik majd a fináléba kerülésért, míg a Dinamo és a Villarreal, valamint az Arsenal és a Slavia csatáinak nyertesei egymással csapnak össze a legjobb négy között.

A negyeddöntős párharcok első mérkőzéseit április 8-án játsszák, a visszavágókra pedig egy héttel később kerül sor. Az elődöntőket április 29-én és május 6-án rendezik, a döntő pedig május 26-án lesz Gdanskban.

A negyeddöntő párosítása:

  • Granada (spanyol)–Manchester United (angol)
  • Arsenal (angol)–Slavia Prága (cseh)
  • Ajax Amszterdam (holland)–AS Roma (olasz)
  • Dinamo Zágráb (horvát)–Villarreal (spanyol)

Az elődöntőben:

  • Granada/Manchester United–Ajax/AS Roma
  • Dinamo Zagreb/Villarreal–Arsenal/Slavia Praha

Kapcsolódók

Kimaradt?