Argeș rali: a csíkszeredai páros negyedikként zárt

Pontosan ugyanúgy alakultak a dobogós helyezések az idei Argeș ralin, mint egy évvel ezelőtt. Ezúttal is bolgár kettős lett a második, Adrian Teslovan és Cseh Vajk Imre pedig jó versenyt zárt.

A sikerrel lezajlott Hargita rali után két héttel Argeșra figyelhettek a sportág kedvelői, ugyanis ez volt az idei román bajnokság második állomása. Ezúttal nem született meglepetés a győztes kilétét illetően, ugyanis az esélyesnek tartott Simone Tempestini és Sergiu Itu kettőse nyerte a versenyt.

Fotók forrása: az Ageș Rali hivatalos Facebook-oldala

Bolgár egység végzett a második helyen, Martin Surilov és Zdravko Zdravkov kicsivel előzte meg a dobogó harmadik fokára felférő Andrei Gîrtofan, Doru Vraja kettőst. Jól teljesített a csíkszeredai Adrian Teslovan–Cseh Vajk Imre páros is, akik a negyedik helyen zárták a versenyt. A brassói Manuel Mihalache és Soós János egysége hatodikként zárta az Argeș ralit.

Összesen 66 egység nevezett az idei eseményre. A versenypálya érintette a népszerű Transzfogarasi utat is, valamint Pitești városában is rendeztek mért szakaszt, összesen több mint 430 kilométert tettek meg a versneyzők. A versenysorozat következő állomása Máramaros lesz május 31. és június 1. között.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?