banner_qpmMZsMg_970x250 eurotrans.webp
banner_PT5K3wNG_728x90 eurotrans.webp
banner_kNLLfvE0_300x250 eurotrans.webp

A szlovák élvonal újoncához igazolt a kézdialmási Tamás Nándor, meg is szerezte első gólját

A KFC Komárno színeiben folytatja pályafutását a fiatal játékos, aki korábban a Sepsi OSK-nál és a magyarországi Puskás Akadémiánál is játszott.

A KFC Komárno sikeres szezont zárt a szlovák másodosztályban, olyannyira, hogy teljesítménye a feljutáshoz is elég volt. Tamás Nándor barátságos mérkőzésen már gólt is szerzett a klub színeiben az Újpest ellen.

Fotó: a KFC Komárno Facebook-oldala

Sok tapasztalattal rendelkezik már a huszonhárom éves labdarúgó, aki a Székelyföldi Labdarúgó Akadémián nevelkedett és az FK Csíkszeredában játszotta élete első felnőtt mérkőzését, amikor a csapat még a harmadosztályban szerepelt. 2017-ben igazolt a Puskás Akadémiához, ahol viszont nem kapott sok lehetőséget, folyamatosan kölcsönszerződéssel játszott a Csákvár csapatában, 2021-ben pedig a Sepsi OSK-ban, ahol egy gólt szerzett.

A támadó posztokon bevethető játékos korábban tagja volt a román U17-es és U18-as válogatottnak is. A szlovák élvonalban kedvező esetben július végén mutatkozhat be a címvédő Slovan Bratislava ellen, a felvidéki csapat otthon fogadja a pozsonyiakat az első fordulóban.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?