Középdöntővel folytatódik a női kézilabda-BL

A második csoportkörrel folytatódik hétvégén a női kézilabda Bajnokok Ligája: a Győri Audi ETO és a Ferencváros is szombaton lép pályára.

Az együtteseknek az első csoportkörben egymás ellen elért eredményei megmaradtak, ezek alapján a győriek pontazonossággal a 2. csoport élén állnak éppen szombati ellenfelükkel, a szlovén Krim Mercator Ljubljanával holtversenyben.

Ambros Martín vezetőedző a klub honlapján elmondta, az elmúlt két-három hétben nem volt ideális a felkészülésük, mert sérülések, betegségek és a magyar válogatott összetartása miatt nem tudtak folyamatosan teljes létszámban edzeni, de teljes gőzzel készülnek a szombati meccsre.

„Fel kell vennünk a Bajnokok Ligája ritmusát, ráadásul nehéz ellenféllel kezdünk. A szlovén Krim a másik csoport első helyén végzett, gyakorlatilag kijelenthetjük, hogy meglepetéscsapatról van szó. Nehéz összecsapás lesz, nem szabad kiindulni abból, kik játszanak az ellenfélnél, tisztelni kell őket, hiszen remek eredményeik vannak eddig” – tette hozzá a spanyol szakember.

A középdöntőt az 1. csoport harmadik helyéről kezdő Ferencváros a negyedik francia Metz otthonában szerepel ugyancsak szombaton.

A CSM București mindössze két pontot vitt magával a C-csoportból, így az 2. Középdöntős csoport utolsó helyéről folytatja európai kupaszereplését. A román bajnok péntek este 19.30-tól a négypontos Larvikkal játszik hazai pályán.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?