Európa Liga: ízléstelen rigmussal ünnepelt az Astra Giurgiu

A rivális Steaua drukkereit becsmérlő rigmussal ünnepelt csütörtök este a bukaresti Nemzeti Aréna öltözőjében az Astra Giurgiu néhány játékosa és edzője.

A román bajnokcsapat gólnélküli döntetlent játszott az AS Roma együttesével, ezzel pedig bejutott az Európa Liga legjobb 32 alakulata közé.

Az Astra örömét tetőzte, hogy a Steaua korábban kikapott a Villarreáltól, így kiesett a sorozatból – a játékosok jókedvükben gyalázatos rigmust énekeltek, a rivális klub rajongóinak a hevesen gesztikuláló Marius Șumudică vezetőedző is „üzent”.

Ezt követően a labdarúgók a Steauához távozó Denis Alibecet kezdték el éltetetni, majd jelezték a tulajdonosoknak, hogy jöhet a prémium. A Pro tv felvétele a „Mi vagyunk, mi vagyunk Románia bajnokai” skandálással zárul.



​Az Astra Giurgiut a második kalapból húzzák ki hétfőn az Európai Labdarúgó Szövetség nyoni székhelyén rendezendő sorsoláson. A másodrangú Európa Liga kiesés szakaszában a következő csapatok szerepelhetnek:

Fenerbahce, APOEL, Saint-Étienne, Zenit, AS Roma, Genk, Ajax, Sahtar Donyeck, Schalke 04, Fiorentina, Sparta Praha, Osmanlispor (csoporgyőztesek).

Manchester United, Olimpiakosz, Anderlecht, AZ, Astra Giurgiu, Athletic Bilbao, Celta Vigo, Gent, FK Krasznodar, PAOK, Hapoel Beer-Seva, Villarreal (csoportmásodikok).

A Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik helyezettjei: FC Köbehavn, Lyon, Tottenham Hotspur, Besiktas JK, FK Rosztov, Borussia Mönchengladbach, Legia Warszawa, Ludogorec Razgrad.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?