Jégkorong: visszavághat a Progym

A gyergyószentmiklósi Progym SK a hétvégén visszavághat a Csíkszeredai Sportklubnak a szeptemberben elszenvedett kettős vereségért.

A nemzeti válogatottak felkészülései mérkőzései miatt több európai bajnokságban nem rendeznek mérkőzéseket a hétvégén, de a román jégkorongliga alapszakasza folytatódik. A Progym pénteken és szombaton 18:30-tól fogadja a Sportklub csapatát. ​A csíkszeredai klub nemrégiben megvált két orosz játékosától, Alekszej Alekszejevre és Dimitrij Kovjazinra pedig a napokban lecsapott a Progym. Sándor Székely Ottó, a piros fehérek ügyvezető igazgatója a klub honlapjának azt nyilatkozta, hogy a frissen igazolt orosz légiósok nem lépnek jégre a Sportklub ellen, de a hazaiaknál várhatóan bemutatkozik a Miskolcról hazatérő Benedek Roland.

A Sportklubnál első mérkőzéseit készül játszani a többszörös kazah válogatott Ilja Szolarjov, ugyanakkor Alekszej Voroncov csak később csatlakozik a játékoskerethez. McCarthy edző szeretné, ha csapata végleg maga mögött hagyná a rossz sorozatot, amelyet a Fehérvári Titánok legyőzésével megtört – olvasható a kék-fehérek Facebook-oldalán.

Kapcsolódók

Kimaradt?