Liga 1: a Kolozsvári CFR öt gólt pakolt a Voluntari kapujába

Kiütéses, 5-0-s győzelmet aratott szombaton délután a Constantin Rădulescu stadionban a Kolozsvári CFR 1907 a FC Voluntari felett. A vasutas csapat legeredményesebb játékosa Cristian Bud volt, aki egy mesterhármassal vette ki a részét a győzelemből.

Úgy tűnik, hogy a nyár végi játékosmozgások - Lopez, Petrucci és Jakolis - nem gyengítették szembetűnően a Kolozsvári CFR-t, ugyanis a vasutasok megmaradt keretükkel is kétvállra tudták fektetni a bajnoki címvédő Astrát. 

Szombaton délután viszont már az új szerzemények is szerephez jutottak a FC Voluntari ellen. A fellegvári stadionba kilátogatók jóformán el sem foglalták helyüket, máris ugorhattak fel ünnepelni, ugyanis Cristi Bud már az 5. percben betalált a veterán Bornescu kapujába. Az első félidő további része sem szűkölködött helyzetekben, de az eredményjelző változatlan maradt.

Semmi sem előlegezte meg azt, ami a második félidőben várt ránk, azaz pontosabban a vendégek hálóőrére. Bud 6 perc lefolyása alatt (51 és 57.) kétszer is bevette Bornescu kapuját és mesterhármasát ünnepelve levonult a pályáról. Cseréje az Olympique Marseille-től érkező Omrani volt, aki első labdaérintéséből gól szerzett majd kétszer is tesztelte a Voluntari kapusát. Az összeomlott vendégeket a visszatérő Tomislav Gomelt is felavatta beállítva az 5-0-s végeredményt.

Győzelmével a Kolozsvári CFR feljött a tabella 10. helyére; pályán mutatott teljesítményük alapján a vasutasok előrébb lennének, ám -6 pontről indultak a bajnokságban. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?