Antonio Jakolis a Steauához rohan

A hivatalos bejelentésre még várni kell, de nagy valószínűséggel újabb átigazolás jöhet létre a Bukaresti Steaua és a Kolozsvári CFR között. Egybehangzó sajtóhírek szerint Antonio Jakolis a szerdai nap során szerződést köt a fővárosi klubbal. Romániában az átigazolási időszak szeptember 5-én zárul, a horvát középpályást viszont minél előbb meg akarta szerezni a Steaua, amely a napokban el kell küldje az UEFA-nak az Európa Ligába nevezett játékosok listáját. 

Jakolisért 300 euró körüli összeget készül kifizetni a bukaresti klub, amely havi 10 ezer eurós fizetéssel csábította el Kolozsvárról a szélsőt. Az idegenlégiós a tavalyi szezonban a román labdarúgó-bajnokság legjobb előkészítője volt, nyolc gólpasszt osztott ki a csapattársaknak.

A Steaua Nicolae Stanciu eladása után kezdett újabb erősítésekbe, a bukarestiek célkeresztjében szerepel még a kongói Wilfried Moke, a kolumbiai Brayan Perea, illetve a görög Dimitrisz Csaciszajasz.

A Kolozsvári CFR-t az elmúlt időben több labdarúgó is elhagyta a piros-kékek kedvéért, így például Gregory Tádé, Cătălin Carp vagy Sulley Muniru.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?