Eladta gólzsákját a Kolozsvári CFR

Az augusztus 31-én lejárt nemzetközi átigazolási időszak utolsó óráiban vált meg leggólerősebb csatárától a Kolozsvári CFR 1907. Cristian Lopezt - ha hinni lehet a sportsajtónak - félmillió euróért adta el fellegvári alakulat a francia másodosztályban vitézkedő RC Lensnek. 

Az átigazolásról a Kolozsvári CFR honlapja nem tesz említést, viszont a vevő RC Lens hosszas, galériával dúsított anyagban mutatja be új szerzeményét. Lopez a negyedik alapjátékosa a vasutas gárdának, aki az utóbbi napokban igazol el Kolozsvárról. Mint korábban írtuk, a horvát Antonio Jakolis a Bukaresti Steauával kötött szerződést, Davide Petrucci a török Rizesporhoz szerződött, a hosszú szünet után visszatért Guima pedig ismét lesérült és valószínűleg végleg szögre akasztja a csukát.

Helyükre két 1996-os születésű román ifi érkezik, Alexandru Cătălin Chiriţă és Cosmin Sîrbu egyelőre várhatóan csak epizódszerepet kap Vasile Miriuță vezetőedzőtől. Nagyobb fogás lenne Billel Omrani, aki a Ziua de Cluj szerint szerdán délben érkezett Kolozsvárra. Az Olympique Marseille csatára a tavalyi szezont Arles-Avignonban töltötte kölcsönben, ahol 13 mérkőzésen szerepelt. 

Kapcsolódók

Kimaradt?