EURO-2016: jó hír lehet Kassai számára, hogy nem kapott elődöntőt

Az UEFA hétfőn délelőtt hozta nyilvánosságra a labdarúgó Európa-bajnokság elődöntős mérkőzéseinek játékvezetőit: a svéd Jonas Eriksson vezeti a szerdai Portugália - Wales találkozót, míg a csütörtöki Németország - Franciaország összecsapáson az olasz Nicola Rizzoli fújja a sípot. Ez - bármilyen furcsán hangzik első hallásra - remek hír Kassai Viktor számára, ugyanis nem kizárt, hogy magyar sípmester vezetheti az EURO-2016 döntőjét vasárnap.

Nicola Rizzoli olasz játékvezetőt tartották a legtöbben esélyesnek a döntő levezetésére, ám az szinte kizárt, hogy a második elődöntőt követően a finálét is ő kapja. Ráadásul a hírek szerint  holland Björn Kuipers valamint a német Felix Brych számára a negyeddöntő után befejeződött az Európa-bajnokság. Kassai Viktor viszont nem kapott ilyen értesítést, így játékvezetői csapatával továbbra is a helyszínen készül. 

Az eldöntők két bírája, Jonas Eriksson és Nicola Rizzoli egyaránt három-három meccset vezettek eddig az Európa-bajnokságon, számukra most jön a negyedik találkozó. Kassai Viktor is négy összecsapáson volt eddig játékvezető a franciaországi Európa-bajnokságon. 

Szakértők szerint az angol Mark Clattenburgnak van még esélye Kassai mellett, hogy az EURO-2016 döntőjét vezesse. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?