Remizett Szentgyörgyön a szebeniekkel – ismét pontokat vesztett a Sepsi

A nagyszebeniek bunkerfocija egy pontot eredményezett Sepsiszentgyörgyön.

A Sepsi OSK volt az esélyese a Liga 1 tizedik fordulója szombati mérkőzésének, amelyen a Hermannstadt együttesét fogadta. Leo Grozavu vezetőedző hét helyen változtatott a kezdőcsapaton, mely az előző fordulóban vereséget szenvedett az Academica Clinceni vendégeként.

Az első félidőben meddő mezőnyfölényben játszottak a házigazdák, valódi helyzetet azonban nemigen tudtak kialakítani az elszántan védekező szebeniek kapuja előtt.

Szünet után megélénkült a Sepsi támadójátéka, s az 58. percben Claudiu Petrilă megtörte a gólcsendet. A szentgyörgyiek játékosa a tizenhatosról tekerte kapura a labdát, mely a kapufa segítségével került a hálóba. A Sepsi vezetése nem volt hosszú életű, a Hermannstadt három perc múlva egyenlített. Egy szöglet után a hazaiak nem tudtak felszabadítani, David Mayoral közeli bombájával szemben tehetetlen volt Jesus Fernandez, a Sepsi hálóőre.

A folytatásban a szebeniek kontrajátékra rendezkedtek be, a Sepsi támadásaiban pedig nem volt átütő erő, maradt tehát a döntetlen. A szentgyörgyiek a tabella 4. helyén tanyáznak, 16 ponttal, míg a Hermannstadt helyezése és pontszáma azonos, 11.

(Nyitókép: sepsiosk.ro)

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?