Liga 2: bajnoki meccsének elhalasztását kéri az FK Csíkszereda

Koronavírus fertőzés miatt szombati bajnoki mérkőzésének halasztását kéri az FK Csíkszereda második ligás csapata. Több alapember koronavírus-tesztje lett pozitív.

A hét elején igazolt esetek után újabb koronavírusos fertőzések ütötték fel a fejüket az FK Csíkszereda csapatánál – közölte a székelyföldi klub sajtószolgálata csütörtökön délután. Cseke Szilárd sportigazgató elmondta: túl sok alapember tesztje lett pozitív, így a keret nagyon hiányos, ezért a szombati Gloria Buzău elleni mérkőzés elhalasztását kérvényezték.

Hozzátette, a játékosok közül senki sem került kórházba, szerencsére enyhébb tüneteik vannak, mindenki el lett különítve, és teljes mértékben betartják az ilyenkor szükséges előírásokat. Az FK Csíkszereda folyamatosan teszteli a játékosokat, stábtagokat és a kiszolgáló személyzetet is, pénteken újabb koronavírus tesztelést tartanak, annak érdekében, hogy megfékezzék a fertőzést.

Közben a Román Labdarúgó Szövetség közölte, hogy lefújták az U19-es válogatott edzőtáborát és felkészülési mérkőzését, miután a keret két tagjának is pozitív lett a koronavírus tesztje. Az U19-es együttessel készült az FK Csíkszereda labdarúgója, Szondi Botond is.

(Borítókép: FK Csíkszereda Facebook-oldala)

Kapcsolódók

Kimaradt?