Versek között – Bertóti Johanna interaktív koncerttel ünnepli a magyar költészet napját

Középiskolásokat és felnőtteket vár Versek között című koncertjére Bertóti Johanna előadóművész, költő a magyar költészet napja alkalmából, amelyet idén Szatmárnémetiben és Kolozsváron is megünnepel.

Már sok éve, hogy Bertóti Johanna megünnepli az árpilis 11-i magyar költészet napját, mindig változó tartalmú koncertjével. 2022-ben régi és új versmegzenésítésekkel illetve saját szövegű, közönség előtt még be nem mutatott dalokkal koncertezik Kolozsváron a Párizs utca 5. szám alatti ZIZ-ben (ZIZ – Art and Social Area) április 11-én, 19 órától. A Versek között című koncerten lesz vidám dalolászás, nosztalgikus dudorászás, lesz körte, fagyi és kakaós csiga, elhangzik Johanna legelső versmegzenésítése, és a közös éneklés sem marad el, ígéri közleményében az előadóművész.Fotó: Fehér Csaba

Bertóti Johanna egy nappal korábban, április 10-én, vasárnap hasonló című zenés műsorral lép fel Szatmárnémetiben is, a Harag György Társulat szervezte Költészetünk ünnepén, másnap, 11-én reggel 9-kor és 10 óra 10 perckor pedig Almából ki, körtébe be címmel tart gyerekkoncertet a városban az Iparosotthon bábszínházi termében.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?