Új helyszínen szervezik meg a 9. Könyvturit Kolozsváron

Ismét Könyvturit szervez az Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület Ifjúsági Szervezete (EMKISZ). Idén a megszokott Szabók bástyája helyett a Vallásszabadság Házában, pénteken és szombaton keresgélhetnek izgalmas könyveket az érdeklődők.

 Fotó: a Könyturi Facebook-oldala

Az EMKISZ által kilencedik alkalommal megrendezett Könyvturi pénteken 11 órakor nyitja meg kapuit és egészen délután 6 óráig várja a könyvrajongókat. A pénteki napon fél 3-tól egy előadáson is részt vehetnek az érdeklődők, amely arra keresi a választ, hogy hogyan alakul ki a közösségi tartalomgyártás. Az előadáson Dr. Habil Glózer Rita, a Pécsi Tudományegyetem Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék egyetemi docense és Dr. Szász István Szilárd hálózatkutató, újságíró beszélgetnek, Birtalan Albert rádiós-újságíró, riporter moderálásával, majd ezt követően 5 órától az Ampelopsis Versszínház előadásában Romhányi József verseiből készült műsort tekintheti meg a közönség.

Szombaton ugyanebben az időpontban nyílik a Könyvturi, 3 órától pedig Szabó Eszter, az Okulusz irodalmi podcast vezetője és P. Kristály Beáta rádiós műsorvezető beszélgetését hallgathatják meg az érdeklődők a Kulturális tartalomgyártásról.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?