Nehéz helyzetű gyermekeknek szerveznek előadás-sorozatot Marosvásárhelyen

„Együtt egymásért” elnevezéssel karitatív előadás-sorozatot szervez szerdán és csütörtökön a Maros Megyei Tanács, a Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság, illetve az Ariel Ifjúsági és Gyermekszínház.

A karitatív előadás-sorozat célja összefogással meghitt karácsonyi hangulatot hozni a nehéz szociális helyzetben levő gyerekek gondozásával foglalkozó egyesületek bentlakóinak életébe – tájékoztatta szerkesztőségünket a Maros Megyei Tanács sajtóirodája.

Mint közölték, több mint 140 gyermeket lát vendégül az Ariel Ifjúsági és Gyermekszínház A legszebb ajándék, valamint a Povești de spus la brad című előadásaira.Fotó: Ariel Bábszínház

A jótékonysági előadásokon részt vesznek a Szivárvány Alapítvány, a Tulipán Alapítvány, a Szent Erzsébet Társulás, a Lídia Gyermekotthon, a Dorcas Otthon, a marosvásárhelyi Anya Központ, a szentkirályi-, erdőszentgyörgyi-, szászrégeni családi típusú házak lakói, továbbá a marosvásárhelyi, segesvári és szászcsávási Neuropszichiátriai Intézetekben élő gyermekek, illetve a sürgősségi befogadóállomáson tartózkodó gyermekek.

Az első előadás december 15-én 10 órától kezdődött, a következő 18 órától lesz, majd december 16-án 17 órától. A gyerekeket a színház előterében a Mikulás is megajándékozza.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?