Ingyenes, intenzív online fotótanfolyam indul a Magyar Házak támogatásával

A nagyváradi székhelyű Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület, a Magyar Házak támogatásával, kéthetes, intenzív, magyar nyelvű fototechnikai– és fotóművészeti tanfolyamot szervez az Erdélyben élő, a fotográfia, a fényképezés iránt érdeklődő személyek számára.

A szervezők közleménye szerint a fotótanfolyamot Tóth István AFIAP, nagyváradi fotóművész, az EFANE elnöke tartja, aki több mint négy évtizede vezet fotótanfolyamokat. A résztvevők előadást hallhatnak a fotográfia történetéről, az analóg- és digitális fényképezőgépekről, fototechnikákról, ugyanakkor a mobiltelefonokkal készített képek technikai ismereteit is elsajátíthatják.

Az online előadásokra munkanapokon, romániai idő szerint 17 és 18:30 között, illetve szombaton 10 és 12 között kerül sor. A tanfolyam elvégzését a szervező oklevéllel igazolja. A tanfolyam résztvevői által készített legsikeresebb alkotásokat pedig közös kiállításon mutatja be a nagyváradi várban.

A tanfolyam ára 35 000 Forint, de az erdélyi jelentkezők számára a Magyar Házak Nonprofit Kft. a tandíjat magára vállalja. Ez a felajánlás azonban csak az első húsz jelentkezőre vonatkozik. A beérkezett jelentkezéseket időrendi sorrendben bírálják el a szervezők. A kitöltött jelentkezési lapokatnemethynorbert@partiumhaz.hu e-mail, címre várják, érdeklődni a 0036 20 560 3211-es telefonszámon lehet.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?