InfiniTIFF: újmédiát használó kulturális projektötleteket keresnek

Újmédiát használó termékek, aplikációk, kulturális szolgáltatások megvalósulását támogatja a Transilvania Nemzetközi Filmfesztivál (TIFF) keretében megszervezett InfiniTIFF. Az audiovizuális tartalom jövőjével foglalkozó szekció részeként idén inkubátorprogramot hirdetnek. A jelentkezés július 8-án zárul.

Az inkubátorprogramra művészek, kreatív iparági vállalkozók, kultúraszervezők és az IT-szektorban dolgozó vállalkozók jelentkezhetnek újmédiát (VR, AR, XR, interaktív vetítések) használó kulturális projektek ötleteivel július 8-ig, az Eventival platformon található formanyomtatvány kitöltésével.

Az „Imagine. Team up. Innovate!” jelszóval megszervezett program része egy képzés, amelyet Barta Péter, a The Long Run vállalkozásfejlesztő program alapítója tart július 27-én és 28-án Kolozsváron, a következő két és fél hónap során pedig online a kiválasztott résztvevőknek.

Októberben a résztvevők befektetőkből, szponzorokból, más kultúraszervezőkből, technológia-fejlesztőkből, illetve a kolozsvári önkormányzat képviselőiből álló közönségnek mutatják be a terveiket, hogy közösen valósíthassák meg azokat a következő években.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?