banner_qpmMZsMg_970x250 eurotrans.webp
banner_PT5K3wNG_728x90 eurotrans.webp
banner_kNLLfvE0_300x250 eurotrans.webp

Hamarosan kezdődik – Mutatjuk a sepsiszentgyörgyi Design Week programját

Október 8–13. között szervezik meg a sepsiszentgyörgyi Design Weeket, amely idén hangsúlyosan a székelyföldi alkotóknak kíván bemutatkozási lehetőséget biztosítani.

Idén hangsúlyosan a székelyföldi designereknek kíván bemutatkozási lehetőséget és találkozási pontot biztosítani a sepsiszentgyörgyi Design Week, amelyet október 8. és 13-a között szerveznek a volt Dohánygyárban.

Október 8-án, kedden 19 órától nyitják meg hivatalosan az idei eseményt, majd tárlatvezetésre kerül sor, ahol helyi tervezők kiállítása mellett számos művészeti egyetemen és alkotói csoport munkái lesznek megtekinthetők.

Október 9-én workshopok, kerekasztal-beszélgetés, előadások és filmvetítések várják az érdeklődőket, október 10-én pedig mindezek mellett a Cricova verseny eredményhirdetésére is sor kerül, ahol a Cricova Pincészet Tramonto termékcsaládjának legújabb címkéjét választják ki a beküldött pályamunkák közül. Az eredményhirdetést bor- és sajtkóstoló követi.

Forrás: Design Week Facebook-oldala

Október 11-én, pénteken újfent workshopok, kerekasztal és előadások várják az érdeklődőket, este pedig egy fergeteges bulit csap DJ BRNY. Október 13-án, szombaton az alapprogramok mellett a Partiumi Keresztény egyetem animációs vetítésére, valamint egy különleges Fashion Showra is várják az érdeklődőket, ahol Szőcs Ramóna, Szebeni Zsuzsa, Szalai Katalin, Szakács Ágnes, a KreaKids, Könczei Alpár, Jánosi Ágnes, Antal Hajnal, valamint a Romani Design kreációit vonultatják fel. Az est természetesen szintén bulival zárul a Dohánygyár design kávézóban.

Október 13-án, vasárnap utoljára lesz megtekinthető a különleges tárlat.

Bővebb információk, jegyárak és a részletes program elérhető az esemény Facebook-oldalán.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?